SAP

TEP Consulting har over 20 års erfaring med ulike ERP systemer. Erfaringen med SAP startet i 1998. Vi bistår med rådgivning, utredning og feilretting, samt utvikling og tilpasning av ny funksjonalitet innenfor modulene Materials Management (MM) + Warehouse Management (WM), Production Planning (PP), Sales & Distribution (SD) og Finance & Controlling (FI/CO).
Vi har arbeidet med ulike forbedringsprosjekter i internasjonale selskaper i en årrekke, og har også lang erfaring med ABAP programmering og SAP script.

Web

Vi bistår med design og utvikling av nettportaler og nettsider, men kan også hjelpe til med forvalting av løsning. Det er viktig å finne frem til hvilken funksjonalitet som skal dekkes og hvilken løsning som er best egnet for dere. Dersom dere vil ha mer funksjonalitet som f.eks dokumentsstyring, kalenderfunksjoner, booking, mulighet for betalt nedlasting, eller hjelp med å etablere en nettbutikk er det bare å ta kontakt. Sett kundene dine i fokus med funksjonelle nettsider fra TEP Consulting!

Innlogging

Innlogging for registrerte kunder.
Oppgi ditt kundenummer og passord nedenfor.


Kontakt

Elements

i = 0;
				
							while (!deck.isInOrder()) {
							    print 'Iteration ' + i;
							    deck.shuffle();
							    i++;
							}
							
							print 'It took ' + i + ' iterations to sort the deck.';